Coach de coach: ‘Duurzaam opbouwen’

Coach de coach: ‘Duurzaam opbouwen’

Category : Duurzaam opbouwen

    

logo

Beste [/student],

Bij deze beschik je over dezelfde modules, onderwerpen etc als wat de client krijgt bij het gelijkname programma. De cliënt kan pas na 3 dagen door naar een volgende module of onderwerp nadat een module  heeft afgerond. Hetzelfde geldt voor jou, om zo tijd te hebben om een en ander te laten bezinken en om te kunnen werken aan casussen.

coaching

Dit programma is enerzijds om jou te helpen met de relevante kennis ten aanzien van het opbouwen van een duurzame arbeidsbelastbaarheid en daarnaast is het handig dat je weet wat de cliënt te zien krijgt.

In onderstaande tabel ‘Trainingscontent’ kun je zien welke modules en onderwerpen in dit programma behandeld worden. Om de onderwerpen per module te zien, dien je de tabel uit te klappen (zie rechtsboven de tabel ‘uitklappen/inklappen’).

Je kunt ook materiaal vanuit een les gebruiken op dat moment dat het tijdens een coachingssessie relevant is. Als je iets wilt laten zien, kun je dit doen vanuit jouw account.

Het programma geeft je ook de mogelijkheid om zicht te krijgen waar een probleem van een stagnerende opbouw of een terugval te analyseren. Maar ook wat kan je cliënt doen om weer vooruit te komen.

Zie je zaken die beter of anders kunnen, laat het weten. Feedback is altijd van harte welkom. Je kunt ook zaken tegenkomen die belangrijk zijn, maar minder in dit programma thuishoren waar mogelijk een aparte module, die ook apart aangeboden kan worden, voor gemaakt kan worden.

Dank je en veel plezier en succes met je coaching!

Met optimistische groet,

Hugo Lemmens